안데스

  • Tingsryd AIF tar alltså ytterligare en seger och förlänge den långa sviten. Matcher av kvällens karaktär känns ungefär som vädret, inte särskilt upphetsande med andra ord. Nästkommande två hemmamatcherna mot Mörrum och Nybro bör både locka mer folk och frambringa lite mer känslor. Jag undrar om inte serien är avgjord nu. Tingsryd, Holje, Nybro och Karlskrona är nog alla för bra för att tappa platserna till Allettan.
  • Ikväll var det, som vanligt på onsdagar, dags för innebandyträning. Det känns som om det för egen del var väldigt givande ikväll. Det är tacksamt att ibland hamna i lagets förstaformation där man inte behöver ta allt för mycket ansvar utan det räcker att hålla klubban i golvet så kommer passningarna. Mer sånt tack...
  • Jag kom hem från innebandyn i lagom tid för att få se andra halvlek av Sverige - Italien. Rent spelmässigt var det väl inte särskilt intressant, men det är spännande att se vad Hamrén för med sig och hur han har tänkt sig framtiden. Svenska fotbollslandslaget har alltid legat och kommer alltid ligga mig väldigt varmt om hjärtat.
  • Simon Stark svarade för två nya mål ikväll. Den kedjan har varit intakt hela året, och det kanske börjar betala av sig nu. De har inte levererat på riktigt samma nivå som vi såg dem göra i våras. Men det verkar som om Tisell har förlitat sig på att det ska lossna för dem förr eller senare.
  • Idag fick jag en komplimang av en tjej att jag har fina naglar. Hur tar man det egentligen?
  • Den Nyblivna Pappan brukar upplysa mig om att inte missa 'Pang i bygget' som börjar 22.55 på TV4+ varje kväll. Det är den näst bästa TV-serien som har gjorts och är en utomordentlig avslutning på kvällen. Det är ytterst sällan som jag skrattar högt åt vad som sker på tv, men när Basi Fawlty drar igång så vrider jag mig i skratt.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Man får väl hoppas att Pantern snor KHKs plats? 3 pinnar upp bara

2009-11-19 @ 10:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0