Go Blue Wings!

  • Det blev en heldag på friditsgården igår. Vi varvade Reading - Ipswich med City - Burnley och fortsatte med Arsenals senaste uppvisning. Ihop med ölen blev det en omgång Finans där det för egen del gick käpprätt åt skogen. Innan kvällen var över så hamnade vi på Grace och slog klackarna i taket. En av Gröna Brigadens frontfigurer fyllde tydligen 30 år, så i ena hörnet av Grace fanns ett grönvit drinkbord. Det ska bli kul att höra deras historier idag, för det var månag trötta huvuden runt det bordet när vi träffade dem.
  • På tal om Reading... När jag bodde i Sydney för 5 år sedan så träffade jag och umgicks väldigt mycket med en engelsman från just Reading. Precis som jag kan få för mig att sjunga grönvita sånger, så tyckte han om att sjunga om sitt blåvita Reading FC efter ett par öl. Till slut satte sig de där sångerna och man kunde sjunga med. Något år efteråt var vi över i Reading och hälsade på honom. Vi passade även på att se matchen Reading - QPR på Madejski Stadium. Sedan dess har jag givetivs haft ett gott öga till Reading, även om intresset har svalnat lite i takt med deras nedåtgående trend.
  • Det blev inget mål i fredagens innebandy för egen del. Men vi kvitterade i sista minuten så den poängen värmde i alla fall. Det är inte särskilt givande att spela B-lagsinnebandy men det var både skönt och behövligt att springa av sig mycket av den skit som fanns i benen.
  • Nu när det är speluppehåll så fick jag ett erbjudande om att åka till Rydaholm och se Texas Hockey ta emot Eksjö i Talavidshallen. Klubbchef Ottosson är tydligen en av spelarna i Rydaholm men det räcker inte för att få mig dit. Jag avböjde, vänligt men bestämt.
  • Mitt andra blåvita lag, Suwon Samsung Blue Wings, har vaknat till på slutet och tog 9 poäng på sina fyra senaste matcher. Dock räckte det inte och laget hamnade bara på en tionde plats med tio poäng upp till sjätteplatsen som hade inneburit slutspel. Säsongen har inte gått som väntat för de regerande Syd-Koreanska mästarna, men igår vann de cupen på straffar sedan Kim Dae Eui’s satt den avgörande straffen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0