Genom hålet i mitt hjärta

  • Det är sannerligen inte ofta jag köper skivor längre. Men idag låg kents nya album på min dörrmatta när jag kom hem. Det var nog ett par år sedan jag senaste bläddrade i ett konvolut i jakt på att hitta någon liten hemlig hälsning bland raderna. Eftersom jag hörde låtarna redan redan igår så det var bara konvolutet som var intressant med denna leverans. Nu hamnar skivan i bokhyllan ihop med de andra hundratalet CD-skivor som bara står där och samlar damm.
  • En kommentar här nedan skrev att Musikkritikerns hockeyblogg är objektiv och inte har ett favoritlag. Det tror jag knappt på. Vem kan intressera sig för Div 1-hockey om man inte tvingas just för att ens favoritlag råkar spela på den nivån. Finns det verkligen nog med underhållningsvärde i den här serien för att folk ska kunna vara objektiva och ändå se ett värde i matcherna? Jag är stum av förundran, i så fall.
  • Det finns tjejer som är så snygga så man knappt vågar prata med dem. Jag undrar om det är till deras för eller nackdel egentligen. Jag vet definitivt att det är till min nackdel i alla fall.
  • Vi har som sagt speluppehåll med innebandyn i över två veckor. Så ikväll passar jag och ett par killar till på att spela med B-laget. Det är inte riktigt lika roligt eller lika bra nivå, men det är skönt att röra lite på sig. Ikväll ska jag göra mål dessutom, då vet jag att jag kommer bli på bra humör.
  • Jag slog på Wikipedia igår för att få veta vem en av Tre Kronors målskyttar är. Det är kanske en liten fingervisning om hur mycket intresse man verkligen lägger i dessa turneringar.
som det strålar från mitt hjärta
som en motorväg av ljus
genom hålet i mitt hjärta
kommer räddningen till slut
genom hålet i mitt hjärta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0