Nov. 30, 2009

  • Glögg-doften spred sig i lägenheten, det första ljuset i adventsljusstaken var tänt, i bakgrunden sprakade den öppna brasan och swehockey var mållöst. Det blev en väldigt trevlig kväll runt soffbordet där glöggen så småningom byttes ut mot öl och Jägermeister. Livskvalitet när den är som bäst.
  • Jag skippade som sagt ishockeyn igår och missade därmed en 0-0-match. Jag har aldrig lyckats se en mållös match och frågan är väl när chansen kommer igen. Vi har känt att första förlusten har varit på väg inför de senaste matcherna, och av geopolitiska skäl var det kanek bra att den kom igår.
  • TV4 Sport har en trailer där de bland annat har en slogan som säger 'Väldigt mycket Zlatan'. Ibland blir det faktiskt lite för mycket Zlatan. Gårdagens El Classico blev ett ganska bra exempel på det. Nog för att Zlatan är svensk och för att han avgjorde matchen, men genom att enbart fokusera på honom så glömmer vi bort rätt många andra världsstjärnor som också var på planen. Ibland känns det som om media glömmer bort själva fotbollen i sin iver att berätta om allt det storslagna som omger matchen. Matchen i sin helhet tycker jag var ganska intetsägande och lagom underhållande.
  • Båda j-lagen var i farten igår. I lördags förlorade J20 med hela 9-0 borta mot Frölunda, så gårdagens match borta mot HV71 blev en ordentlig uppryckning. Tingsryd hade ledningen med 3-2, men ett sent mål i andra och ett sent mål i tredje perioden (18.57) fastställer slutresultatet till 4-3 till HV. J20 saknar både Simon Dahl och Johan Lagermyr, och utan dessa båda spelare så tappar laget en extra dimension. J18 däremot vann igår borta mot Malmö med 5-2, efter bland annat tre poäng (2+1) av Viktor Crus-Rydberg.
  • Inatt har jag drömt väldigt mycket. Det enda gemensamma för drömmarna var att de väckte mig gång på gång. Nu är jag dock lagom utvilad och redo för en ny dag.

Kommentarer
Postat av: Tekning

Planens gigant, Charles Puyol. Hysén-klass på de brytningarna. I övrigt som du säger en ganska tråkig match. Real kunnde lika gärna tagit hem segern. Sanslöst pinsamt av Kåmark att bygga upp en mystik om "konflikter" mellan spelare.

2009-11-30 @ 11:32:15
Postat av: annonym

Viktor crus hade bara 1+2

2009-11-30 @ 11:53:40
Postat av: 1923

Ok en kompromiss då, 2+1. Men jag är ganska säker på att Swehockey igår tilldelade honom ytterligare ett mål.

2009-11-30 @ 12:19:58
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0