Nov. 22, 2009

  • Vinterdäcken kom på plats till slut. Varje år fasar jag för denna dag, men när jag väl ligger där med fälgkorset och skruvar av bultarna så inser jag att det inte är fullt så farligt som jag hade föreställt mig. Det hela var över på 35 minuter och nu dröjer det ett halvår innan det är dags nästa gång.
  • Delar av Folkpartiet vill införa utbildning i svenskhet och svenska värderingar, och i Vellinge höll idag Sverigedemokraterna torgmöte samtidigt som någon tände eld på en lövhög utanför boendet för de omtalade flyktingbarnen. Jag blir lite orolig över vart Sverige är på väg just nu. Ge oss Sverige tillbaka.
  • Tingsryd och Olofström är relativt överlägsna i vår serie, men bakom oss så börjar det se trångt ut runt strecket. Karlskrona vek återigen ner sig ikväll samtidigt som Kristianstad tog det sista halmstrået i kampen om Allettan. Jag känner mig ganska säker på att Nybro tar sig dit, och jag tror nog att Karlskrona tar den sista platsen. Även om de känns svajiga så tycker jag Pantern känns än mer svajiga.
  • En söndagsmiddag med hela familjen innebär kokt potatis, köttfärslimpa, brunsås och lingon. Min mor är grym i köket och har genom åren skämt bort vår familj med både hemlagad husmanskost och hembakat bröd och kakor. Ikväll fick jag med mig ett par påsar nybakta lussekatter som nog kommer komma väl till pass i veckan som kommer.
  • Uppgjorda matcher nere i Blekinge? Intressanta tankebanor...
  • Igår kväll lyckades jag med konststycket att spränga högtalarna i min laptop. Jag antar att de är svåra att byta ut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0