Heja Tingsryd!

  • Idag när jag kom hem låg det en barnbok i postlådan. Plan International hade skickat ut den som julklapp till alla som har fadderbarn genom dem. "Alla Barns Rätt" heter boken och handlar om vilka rättigheter barn runtom i världen har enligt barnkonventionen. Det kan ju vara lämpligt med tanke på de senaste dagarnas debatt om den rädsla som en del folk verkar känna inför flyktingbarn.
  • Nu har vi nog alla fått nog av eftersnacket till söndagens match och kan släppa den. Ikväll möter vi Halmstad hemma i Dackehallen. Vi har en del spelare borta ikväll, men det är inget som gör att en förlust skulle vara godtagbar. Enligt laguppställningen på taif.nu så går Rollin-Carlsson in i kedjan med Chrille Jacobsson och Johan Forsander. Som jag efterlyst häromdagen så får nu VRC spela med två rutinerade grabbar som kanske kan lyfta honom en aning. VRC ligger faktiskt, tro det eller ej, på minus i +/-statistiken vilket måste anses vara väldigt anmärkningsvärt med tanke på hur det har gått för laget i övrigt.
  • Vädret just nu är allt annat än upplyftande. Det är grått när man vaknar, är lite mindre grått under dagens första timmar och sen runt lunchtid så börjar det gråa ta över igen. Det är inte lätt att hitta ljuspunkter i tillvaron så här års, och de som finns blir väldigt mycket viktigare. Det tråkiga är att det inte ens har vänt ännu, det dröjer innan solen och våren är här igen.
  • J20 har börjat tappa mark mot lagen ovanför slutspelsstrecket. Ikväll är det bortamatch mot Rögle som ligger just över detsamma och seger är nog nödvändigt om grabbarna fortfarande ska ha chansen. Nedsläpp 19.30.
  • Jag har en vän som bor i Västerås men håller på MoDo. Igår morse kom det ett sms; 'Foppa är klar för Modo'. Peter Forsberg levererade igårkväll och efter matchen kom ett än kortare sms; 'Succé!'

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Men VRC är fortfarande den enda med minus efter denna matchen...

2009-11-19 @ 10:47:43
Postat av: Jonsson

Hur kan man ligga minus när man vinner alla matcher?? Är man inte rätt usel då?

2009-11-21 @ 03:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0