Nov. 15, 2009

  • Nog hade det varit förbannat trevligt att åka ner till Karlskrona idag. Jag har aldrig varit i den berömda Telenor Arena, så det hade varit kul att se. Men istället blir det innebandy för mig i vanlig ordning. Idag har vi en oerhört viktig match om vi vill fortsätta vara ett topplag. Förhoppningsvis är jag hemma strax efter kl 16 så då köper jag matchen på Karlskrona-kanalen.
  • När jag ser sånt här så är jag glad att jag också betalar TV-avgift.
  • Enligt senaste oppinionsundersökningarna så är nu Sverigedemokraterna större än både Centern och Kristdemokraterna. Jag har alltid sagt att både C och KD förlorar på att ingå i ett stort högerblock där alla håller sams och partigränserna suddas ut. Deras egen identitet försvinner allt mer eftersom de har som strategi att visa hur de håller sams inom alliansen.
  • Kan vi räkna med att de här geniala ramsorna går flitigt i eftermiddag...?
  • Det känns som om det är en oerhört viktig match för KHK idag. De har två raka segrar nu och gjorde det bra när de vann hemma mot Nybro. Seger idag så kan vi nog räkna med dem i toppen på allvar. Skulle TAIF dock vinna så kommer nog osäkerheten om var KHK står kvarstå. Jag skulle vara en hycklare om jag påstår att jag inte väldigt gärna ser att vi vinner idag.

Kommentarer
Postat av: Pedda

Stor humor om Flatlössen väljer att sjunga om Matt Davidson. Ska bli spännande att höra.

2009-11-15 @ 10:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0