Kvällsinlägget

  • I afton var vi uppe i Växjö Ishall och såg J18 möta Växjö. Tingsryd går tidigt i andra perioden upp till ledning med 4-0, och har oerhört bra koll på matchen. Men Växjö kommer in i matchen igen och gör det spännande. Den tredje perioden vaknar till liv ordentligt, mycket tack vare Växjö's reduceringsmål, ett virrigt sekretariat, en domare som började kompensera och en och annan klantig utvisning från de grönvitas sida. Tingsryd håller dock undan och vinner till slut med 5-4, efter bland annat två mål av Viktor Crus-Rydberg
  • '3:10 to Yuma', en väldigt bra western-film med två väldigt bra skådespelare i Russel Crowe och Christian Bale. Förbannat synd att jag var tvungen att stänga av TVn med fem minuter kvar av filmen. Någon som vet hur den slutar? Dör Bale när han blev skjuten på järnvägsstationen?
  • ...och så finns det fortfarande folk som klagar på Miljonmannen och hans eventuella insatser på isen. Ett argument är att han inte leverar mot lag på övre halvan i tabellen. Faktum är att 12 (5+7) av Miljonmannens 21 poäng har kommit i matcher mot Pantern, Kristianstad, Olofström, Nybro och Karlskrona. Så det argumentet kan vi kanske lägga åt sidan nu. Men å andra sidan, vad förstår en samhällsvetare som jag om siffror?
  • Elite SkyBar? Öppen imorgon?
  • Viktor Crus-Rydberg, sällan har jag blivit så imponerad av en spelare som jag blev av honom ikväll. Han har en oerhörd talang, trots att han bara är 14 år. Men utöver all den spelkänsla och teknik han besitter så visar också upp en oerhörd mognad och klokhet i sitt spel. I slutminuterna, när övriga lagkamrater har smått panik, så vågar VCR hålla i pucken och lugna ner spelet. Han kan bli bra, väldigt bra. Jag rekomenderar er alla att gå och se J18, bland annat för att se på den unga jättetalang.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Bale blir dödad av Crowes slemmige underhuggare vid tågstationen, Crowe dödar densamme och hoppar frivilligt på tåget så Bales son får de utlovade pengarna. Tåget försvinner i solnedgång och Crowes häst följer med tåget - den vet precis som vi att Crowe ändå kommer lyckas rymma så det hela spelar ingen roll. Måste ladda hem originalet BTW

2009-11-13 @ 14:12:31
Postat av: 1923

Låter som ett ganska bra slut.

2009-11-14 @ 18:55:43
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0