Noll inspiration

  • 2-5 i Stålhallen. Utan att varken ha läst ellet fått några rapporter från matchen så känns det som ett gott resultat. Det verkade sitta hårt inne, men som vanligt blir det seger i tredje perioden och TAIF tar tre nya poäng. Nu får vi hoppas att Tigrarna laddar om till på fredag så det blir en trevlig fredag i Dackehallen. Vi har nu börjat planera lite löst hur vi ska lägga upp fredagens aktiviteter. De brännande frågorna är om det kommer behövas förfest, var efterfesten skall ske och hur vi ska färdas. Det sistnämnda problemet är i vanlig ordning det mest svårlösta.
  • Kvällens innebandy var återigen en av de bästa för säsongen. Det känns som om det vi har höjt oss ytterligare något snäpp den senaste tiden, och det behövs om vi ska vara med i toppen av en oerhört tät och bra serie.
  • Både Einarsson och CJ blev målskyttar ikväll. Var det Forsander som fick fart på gubbarna i den kedjan?
  • Innan kvällens match så slog jag vad med den nyblivna pappan och hans fästmö om resultatet i matchen. Jag gick all in och satsade allt jag äger och har, han satte 40 kronor och hon en 50-lapp. Han sa 1-6, hon 2-3 och jag 2-5. Så nu är jag 90 kronor rikare, återstår att se hur jag spenderar dem.
  • Imorgon ska jag på juniorhockey, härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0