Atiba tiba tiba

  • Ipoden är återfunnen, den låg i tvättkorgen. Så nu är morgondagen räddad och jag kan lyssna på nya kent hela dagen. Skånskan behöver inte oroa sig.
  • Sverige - Tjeckien var som väntat ganska ointressant om man bortser från Forsberg-variablen. På tal om Forsberg så läser jag på text-tv att NY Rangers är ute efter Forsberg, men att de bara har 685 000 dollar kvar i sin lönebudget och att det inte anses räcka. Enligt forex så motsvarar det i runda slängar 4 994 814,50 SEK. Med andra ord 5 x Miljonmannen. Är Forsberg verkligen så bra?
  • Någon frågade efter världens bästa låt. Det finns en ganska lång lista med låtar som är världens bästa låt, men på rak arm så skulle jag nog säga Queen - Bohemian Rhapsody, Rihanna - Umbrella, F Sinatra - My Way, Broder Daniel - Whirlwind, Puff Daddy - I´ll be missing you, Håkan Hellström - Hurricane Gilbert och Queen - The Show Must Go On osv osv.
  • VM-backen Mario Altmann från Örebro till Karlskrona. Med tanke på alla lovord han fick när Örebro värvade honom så får det väl anses vara en stor-värvning...
  • Efter hockeyn så visar TV4 Sport UEFA-cupmatchen mellan FC Köpenhamn och PSV Eindhoven. På planen finns den bästa Österspelaren sedan Berlin-muren föll, Atiba Hutchinson. Lika bra som Miljonmannen, fast utan skridskor.

Kommentarer
Postat av: =)

Vi säger OH! AH! ATIBA! Vi säger OH AH ATIBA

2009-11-05 @ 23:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0