Ända in i kaklet

  • Genom åren har det blivit många minibussresor och pizzeriabesök tillsammans med en TAIF-broder som håller på FC Burnley. För hans skull kan jag inte låta bli att glädjas över Burnleys avancemang igår, även om jag givetvis hade föredragit att se Reading ta klivet upp igen.
  • Fotbollskväll idag som sagt, vad gör egentligen Pär Zetterberg där som expert? Tillför han något över huvud taget? 
  • Vad ska man säga om serieindelningen till hösten. Det blir som alla säger en relativt rolig serie med många mot närbelägna lag. Matcher mot Mörrum och Nybro lockar mig, övriga så kallade derbyn ser jag som mindre intressanta. Fredagsresor till Kungälv har ju varit trevlig förr, så vi får väl hoppas det blir något liknande i år. Eller varför inte ta tåget till Nybro?
  • Som sagt, idag är det fyra veckor kvar till hemresa. Nu gäller det att ta till vara på tiden. I söndags blev det ett besök på en känd kyrkogård, imorgon är det ett  krigsmuseum  och ikväll blir det middag i Seoul Tower. Med mina Adidas Superstar, solglasögon och shorts är jag snyggast  i Korea till vardags. Återstår att se om jag kan leva upp till det ikväll när jag entrar de finare salongerna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Säger samma sak som du, derbyna mot OIK, Mörrum och Nybro blir högintressanta för KHK, de kommer att dra mycket uppmärksamhet till sig, längtar.......

Resten bryr jag mig inte så mycket om, en match som alla andra :).

Postat av: Zetterberg

...får väl inte anses tillhöra begåvningsreserven. Hade stora attitydproblem i landslaget. Blev snabbt nerplockad av Schwartz och Thern innan sejouren där tog slut. Att höra honom på TV är ungefär som en blandning av Jonas Bergkvist i LIF och Robert Prytz.

Dvs 17 dialekter och språk samtidigt och lyckas man urtyda orden är det inget intressant han har att säga.

2009-05-29 @ 09:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0