Salvation

  • Terminator 4, är man ute efter total och sanslös action så blir man inte besviken. Koreanska ljudsystem gör inte biobesöket sämre direkt. Jag var mycket nöjd när jag lämnade salongen.
  • Efter en helg ute i svängen, i viloläge samt på resande fot så kom jag sent igår kväll hem och förberedde mig för att göra det vanliga svepet genom bloggar och forum för att se vad jag hade missat under helgen. Dock var det förvånansvärt tomt på konkreta nyheter eller ens tillstymmelse till skvaller. Det går lite på halvfart just nu och de flesta spekulationer känns väldigt löst förankrade.
  • Nu återstår det 4 veckor till hemresa. Även om jag i mångt och mycket känner mig redo att åka hem så känns Sverige längre bort än någonsin. Även om jag just nu känner att jag utan tvekan vill stanna i Växjö för en relativt lång tid denna gången, så är jag ändå medveten om jag till hösten kanske står där igen och längtar efter att ta mig ut i världen. Hmm, vi får se.
  • Språk har jag alltid varit bra på. Så att jag nu kan klara av enklare telefonsamtal, skicka sms och halta mig fram genom simpla dialoger på koreanska förvånar mig inte, men det gör mig likväl väldigt stolt.
  • Även om man varken kan kalla mig Milanista eller Man Utd-fan så måste jag ändå passa på att hylla två stora spelare. Den store Paolo Maldini samt Ryan Giggs avslutar nu sin karriärer efter 24 respektive 16 säsonger i de båda ovanstående klubbarna. Båda två kan se tillbaka på varsin karriär som nog aldrig kommer upprepas och alla fotbollsspelare bör vara avundsjuka på. Större gentlemän eller förebilder får man leta efter.
  • Jag har tydligen hittat en ny hit på Karaoke. Enligt flera åhörare så är min version av "Eye of the Tiger" till och med bättre än originalet. Tveksamt om hur mycket vikt jag verkligen ska lägga i det berömmet, men jag suger åt mig så mycket jag kan.
  • Som utlandssvensk så är Web-TV ovärderligt, jag vet ganska väl nu vilka dagar som mina favoritprogram kommer ut på. På måndagar tittar jag på Agenda samt Sportspegeln. På tisdagar tittar jag på Fotbollskväll. Debatt kom (innan säsongsavslutningen) ut på onsdagar och fredagar. På fredagar kan jag även se senaste avsnittet av det formidabla Ekwall vs. Lundh och på fredag kväll (även om jag alltid ser det på lördagen) publiceras Laul Calling.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Nordkoreas kärnvapenprov måste väl räknas som en nyhet i din del av världen? Och Maldini avslutade visst inte så snyggt som man kunnat hoppas

2009-05-25 @ 09:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0