Tjuk tjuk bang bang

  • Överraskningskalas, tårta, dyra notor, små koreaner, fulla europeer och sen karaoke. Jag sjöng Rihanna och Queen samt klädde koreanskor i Tingsryd-halsduk. Det blev en lång natt som slutade med en taxi hem vid 7-snåret. Dock blev det inte så en så pass blöt kväll som man kunde anat. Ikväll firar vi igen dock, återstår att se hur det slutar. 
  • Pop-Cirkus fortsätter vara fruktansvärt bra underhållning. Moneybrother, Håkan Hellström och Miss Lee i senaste avsnittet.
  • Olofström må vara en tattar-förening, men jag respekterar dem i vilket fall. Likaså respekterar jag Troja och Mörrum. Jag vill dem inget illa, jag vill bara besegra dem i ishockeymatcher. Däremot finns det andra klubbar i när-området som jag definitivt inte respekterar, klubbar som inte förtjänar någon som helst respekt. Och det har inget med avundsjuk att göra. Min enda tröst är att jag tror på karma, att synder och skelett i garderoben till slut kommer komma slå tillbaka. Och nej, i vanlig ordning så är jag inte avundsjuk.
  • Nu ska jag tömma tvättmaskinen, sen är det dags för middag med de närmaste och en ny utgång med vidare födelsedagsfirande.

Kommentarer
Postat av: J

Klart att Du är avundsjuk . Det är ALLA som har något negativt att säga om en del klubbar.

Det upprepas som ett mantra i vissa delar av södra sverige , man kan tro att det är för att dom måste övertyga sig själva om deras förträfflighet

2009-03-27 @ 14:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0