Så här ligger det till

Igår var det sannerligen en pärs att följa matchen, som det tidigare har konstaterats flertalet gånger så är det så mycket värre att följa en match via nätet än vad det är att se den på plats. Igår hade jag Swehockey samt Radio Kronoberg till hjälp. När Tingsryd gör 3-2 efter halva sista tredje perioden så är jag i upplösningstillstånd. SR Kronoberg går över till nyheter och jag sitter i ovisshet, och nästa gång Swehockey är uppdaterad så är det redan kvitterat. När Radion väl är tillbaka igen så kommer måljingel som förkunnar att Huddinge har gjort mål. Sen blir det helt plötsligt tyst i radion innan reportern utbrister, "där var det mål igen, 3-4 till Huddinge". Hur kunde det gå till?

Där ligger jag sen i fosterställning (typ) på golvet och följer slutminuterna via radion i mina hörlurar. När Thelin kvitterar kryper jag fram ur min kokong och inser att det är en och en halv minut kvar av matchen och fortsatt powerplay för Tigrarna. Förhoppningarna växer och helt plötsligt får jag för mig att det är nära mål, och rapporterna i efterhand har ju bevisat att vi verkligen hade chansen att avgöra i ordinarie tid. Dock blir det straffar och till slut kniper vi två poäng. Att vända underläge och ta två poäng hemma mot allsvenska Huddinge är väldigt bra, men...


...tabellen ser ju trots allt ut som den gör. Vi har det inte längre i egna händer vilket ju känns lite surt. Vi måste väl helt enkelt gå rent nu och hoppas att antingen Valbo eller Huddinge kniper poäng av Vipers/Pirates. Förlorar Örebro bara en poäng i någon av dessa två matcher så blir det en målskillnadsfråga. Örebro har i nuläget två måls bättre målskillnad än vad vi har, men om vi besegrar dem i Dackehallen så är den statusen utjämnad och vi har lika antal mål gjorda. Med andra ord handlar våra andra två matcher, förutom om att vinna, även om att försöka vinna med ett par puckar.

Men, först och främst ska vi ta en match i taget samt försöka vinna var och en av dem. Och det tror jag mycket väl vi kan göra, och jag tror även Valbo kan knipa en poäng på torsdag mot Örebro. Jag har sannerligen inte gett upp, det här tror jag på. Kämpa Tingsryd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0