Party i Borr och Tång Arena

  • Jimmy Lindström lirar i Valbo, en gammal favorit för mig. Han gjorde bara en säsong i TAIF och fick i princip bara spela under andra halvan av säsongen. Men det han gjorde var tillräckligt för att imponera på mig. Lindström hade en slags kraft och styrka i sitt spel som jag sällan har sett hos någon annan. Det känns som att han bara kunde ta pucken i mittzon, ta ett par skär in över blålinjen för att sedan panga in ett slagskott. Allra störst med Lindström är för mig dock att han efter sista matchen för säsongen åker fram till klacken och tackar supportrarna genom att ta i hand med dem. Det har jag bara sett han och en annan grönvit spelare göra, Jeff Hällegard efter matchen i Lidingö för en herrans massa år sen.
  • Nu snöar det utanför fönstret i Korea. Vad hände med våren?!?
  • Jag skypade lite med mor och far tidigare idag, lyckades ringa när de satt vid frukostbordet hemma i Småland.  Tydligen har hela familjen (mor, min syster, 8-åringen, samt 92-åringen) köpt biljetter till de nästkommande två hemmamatcherna, jag hoppas för deras skull att vi verkligen vinner ikväll. Jag hoppas för min skull, för kärlekens skull och för allt gott i världens skull att vi vinner ikväll. De lovade att hjälpa mig att få en skype-date med 92-åringen senare idag. Tveksamt om han inte kommer trilla av stolen när han förstår att jag ringer ända ifrån Korea.
  • Enligt Valbos hemsida är det "...party när Valbo spelar." Hm, det är nästan så jag önskar jag vore medlem av Whalbo Green Harvesters, tänk vad skoj de måste ha.
  • Pasi Mustonen, en annan favorit från Jimmy Lindströms tid i TAIF, har ikväll chansen att göra gott för klubben i sitt hjärta. Örebros pratglada ordförande har väl dessutom dragit sitt strå till stacken genom att skriva ner Asplöven gång på gång, Vi får hoppas det räcker som tändvätska för att de ska ställa till problem för Pirates/Vipers ikväll. Poäng till Asplöven samt seger för TAIF ikväll så ser det helt plötsligt lite ljusare ut igen. Jag har inte gett upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0