Inventarie

  • Jag städade i ordning lite på mitt skrivbord tidigare idag.
    Översta Hyllan fr v: Thailändsk fresbee, svensk innebandyboll, rysk docka, Suwon Blue Wings-halsduk, Tingsryd-halsduk, Mao Tse-Tung-väckarklocka.
    Mellersta Hyllan fr v: Necessär, TAIF-flagga, te-påsar, böcker, kortlekar.
    Nedre hyllan, i allmän o-ordning: Pulverkaffe, ätpinnar, telefoner, raklödder, almanacka, kaffekopp, skolböcker, dator, tandkräm, pingisboll, deoderant, småpengar samt återfettande handdesinfektion.
  • Idag spelar J20 en fruktansvärt viktig match mot Valbo. Det räcker med en poäng för att bli klara för högsta serien nästa år. Det känns som det vore väldigt bra i ett steg att göra föreningen attraktivara. Dels skulle vårt hockeygymnasium bli än attraktivare och vi kan locka till oss bättre juniorer. Dels skulle det vara mer lockande för våra egna juniorer att stanna i föreningen och på så vis göra juniorsidan än starkare, och i det långa loppet kanske även förstärka a-laget. Det svider ju lite att se unga killar som Oliver Ekman Larsson och Andre Petersson lämna i så tidg ålder. Nu är väl båda dessa grabbar extremfall då de redan är för bra för att lira juniorhockey, men ni förstår principen. Hur som helst rekomenderar jag swehockey för alla som sitter hemma i eftermiddag, nedsläpp 12.45
  • För egen del blir det en relativt lugn söndag. Jag har lite läsning som måste göras först och främst. Sen blir det en sväng till gymet och löpbandet igen innan vi ska ut och äta middag. Ikväll står det en lokal delikatess på menyn, nämligen hund. Många rynkar på näsan åt det men för mig är det lite sak samma. Djur som djur, känner jag. Återstår att se hur det smakar. Jag återkommer i ärendet.
  • Det är mycket snack om mustacher just nu. Från och med nu låter jag också min växa fritt, framåt slutet av kvalserien kan den möjligtvis vara synbar. Mina favorit-mustacher sitter för övrigt på legenderna Andrei Matitsyn och Per Kellman.
  • Det var tydligen melodifestival-final där hemma igår. Oj vad det svider att missa den...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0