Lite mer omständigt än nödvändigt


 Mitt skrivbord är möblerat, halsduken är på plats.
  • Koreanerna påminner på sätt och vis om Larry Pilut, de gillar att ibland göra saker och ting lite svårare än nödvändigt.  Jag tvivlar inte på att koreanerna kan organisera saker och ting på ett vettigt sätt, de har trots allt en av de mest framgångsrika ekonomierna de senaste tjugo åren. Men trots öppet mål så föredrar de tydligen att spela ett extra pass, eller hänvisa till en annan informationsdisk. Vill man sitta på biblioteket och läsa en bok så måste man via datorsystemet boka en stol först, det är inte bara att sätta sig ner på närmsta lediga stol. Men vad tusan, jag lärde ju mig älska även Larry Pilut.
  • Så var hockeysäsongen slut för flera lag. Det är mycket som tar slut nu uppenbarligen. Tur det finns internet så man får reda på saker och ting. Hur skulle världen annars se ut...
  • Kvällen har spenderats på München Ice Beer Pub i centrala Suwon. Ett riktigt skitställe egentligen, men de har en stor fördel. Ölen serveras i ölsejdlar av is, och när du druckit upp ölen så får du kasta isen i ett slags tivolistånd. Träffar du mitten så vinner du fina priser i baren. Vi har ju givetvis fått för oss att vi måste vinna ett par liter öl var innan vi kan vara nöjda. Än så länge går det inget vidare.
  • Nyköping i Playoff, det ska vi väl reda ut tycker jag. Gör vi inte det så har jag definitivt lagt ner massa energi på denna säsongen i onödan. Det känns som om vi har mött Nyköping sjukt många gånger de senaste 7-8 åren. Jag har mängder med Nyköpings-minnen, imorgon berättar jag om vår PO-resa dit för 6-7 år sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0