LG Sports


  •  Jag kikade nu in på LGsports.se för att kolla om killen sänder från Dackehallen inatt, och visst gör han det. Hela LG´s koncept är fullständigt underbart tycker jag. Hans amatör-sändningar lyser av så mycket vilja och förhoppningar om framtiden att jag inte kan låta bli att älska dem. Att han inte har full koll må vara förlåtet. Jag såg hans sändning från igår kväll där han sa att det väntades publikrekord i Dackehallen och att Tingsryd hade lovat att bygga om läktarna inför nästa säsong. Jag tar båda uppgifterna med en nypa salt...
  • Där hemma snackas det tydligen om landslagstruppen som tas ut till landskampen mot Portugal nästa lördag. Även här i Suwon är det landskamp, Syd-Korea möter Irak på arenan som ligger drygt tio minuter från vårt hus. En match som helt klart inte går att missa. Det är billigt att gå på fotboll i Korea, och arenan byggdes inför VM 2002 och är väl så trevlig att besöka.
  • SVT Play är den bästa uppfinningen sedan internet. Varje kväll innan det är läggdags så blir det mjuk pepparkaka, en kopp kaffe samt Agenda, Debatt, Dokument Utifrån, Uppdrag Granskning eller något annat av alla högklassiga samhällsprogram som hjälper oss hålla koll på vad som sker där hemma.
  • Igår kopplade Italienskan upp på msn. Guld värt att vi fått tillbaka henne dit. Jag hatar att inte kunna hålla kontakten med de som står mig närmast. Vissa relationer rasar fullständigt på grund av avstånd. Jag tror inte att min och Italienskans relation är i farozonen på något vis, men det är skönt att veta var jag har henne i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Knallen

Någon liten ombyggnad blir det nog förhoppningsvis, ryktet talar om en bar ovanför vaktmästeriet...

2009-03-18 @ 11:15:08
Postat av: 1923

Se där ja, det behövs helt klart mer barer i Dackehallen.

Skål för Tingsryd...!

2009-03-18 @ 11:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0