Kom igen nu Tingsryd!

  • Helgen har spenderats med tempelbesök och andra kulturella betingelser nere i södra Korea. 150 personer i åldrarna 20-25 borgar för väldigt mycket spring i hotellkoridorerna. Undertecknad ställde till med stor efterfest på rummet och de sista gästerna lämnade nog framåt sju på morgonen. Oerhört mycket konfirmations-läger känsla över hela utflykten. En mycket lyckad helg, men sömn har det varit snålt med.
  • Nu är det nedsläpp i Björkängshallen. Tar vi poäng idag så är jag mycket nöjd. Nu när det är en så pass tätt serie så är det nästan lika viktigt att konkurrenterna inte vinner som det är att vi själva vinner. Tappade poäng för Huddinge idag vore väldigt uppskattat. Vad jag hoppas på i Victoria-hallen vet jag inte ens ännu, delad pott vore kanske bäst trots allt.
  • Det snurrar oerhört mycket Thåström just nu. Hans senaste skiva är ytterligare ett mästerverk och går just nu på låg volym i bakgrunden till Radio Kronoberg. Han är en sån oerhört romantiker och poet, det är svårt att förklara. "Men bara om min älskade väntar" var en redan tidigare en sjukt bra låt, men i Thåströms tappning får den ytterligare en dimension.
  • 0-1 av Lundström redan efter 49 sekunder, så jävla underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0