Go Blue Wings


Idag åkte kvalserie-strumporna på och jag gick och gymmade för första gången på säkert 12-13 år. Återstår att se imorgon hur klokt det var egentligen. Nu blir det en middag på stan följt av champions league-fotboll live på Suwon World Cup Stadium, Suwon Blue Wings vs Kashima Antlers från Japan.

Imorgon är en ledig dag så förhoppningsvis unnar vi oss en natt på stan efter fotbollen.

Spelschemat för kvalserien ser väl hyfsat ut. Tråkigt dock med Asplöven borta i sista omgången. Det enda positiva med det är att jag nu definitivt kan lägga ner planerna på att flyga hem till Sverige för en eventuellt avgörande match. Så god är inte min ekonomi att jag kan ta mig först hem till Växjö, och sen därifrån vidare ändå till Haparanda. Men ni som åker får det säkerligen trevligt. Asplöven är inte särskilt nöjda med spelordningen, och jag kan förstå dem.

Det är dåligt med kommentarer numera tycker jag. Läser ni?

Kommentarer
Postat av: Lajban

Citat från Fahlukorven:



"Uttrycket "snåla smålänningar" har ju funnits i alla tider, och idag förstärktes det rejält i mångas ögon. Ett årskort är nämligen inte ett årskort nere i Tingsryd. Nej, där vill man suga ut lite extra pengar av sponsorerna så här i kvaltider. Om jag, hemska, hemska tanke, skulle vara sponsor till dem skulle jag bli väldigt irriterad.



De ska ta väldigt bra betalt också, för fem matcher får man betala uppemot 1000 kr för sittplats!



Sponsorvård - inte i Tengsry..."



Är det inte snarare tvärtom? Snåla Örebroare som kräver att de ska ha kvalhockey gratis snarare än att man stödjer sin klubb genom att betala inträde trots att man har "Årskort"? Det är nog väldigt få klubbar som inte tar extra betalt för play off och kval men det skulle väl inte funka uppe i örebro för då skulle det väl vara helt tomt i hallen....

2009-03-11 @ 12:31:03
Postat av: Eva-Lena

Klart man läser ;o)

2009-03-11 @ 12:33:32
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Williams

Jodå, visst har du läsare!

2009-03-11 @ 20:45:31
Postat av: lissel

Kollar dagligen in här och läser vad du har skrivit

2009-03-12 @ 20:44:03
URL: http://lissel.sportsblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0