25/3

Efter sammanlagt tre timmars sömn så är huvudet ganska tungt idag. Men solsken, ett värmande leende, ett återuppståndet Tingsryd AIF samt Våffeldagen gör att det blir en ganska bra dag ändå. Välkomna till den tjugofemte mars 2009.


Det känns lite som att det kom någon slags vändning igår. Den vändningen vi gjorde i matchen igår känns oerhört viktig mer än bara poängmässigt. Helt plötsligt fick vi ny luft under vingarna och en extra skjuts framåt. Förhoppningvsis kanske vi får lite fart på målskyttet nu och kan fortsätta ta segrar. Det känns extra skönt att Pasis gäng vaknar till där uppe i norr och tystar all de negativa tankar som alltför många grönvita har kännt de senaste dagarna.

Gläd er! På fredag får många av er uppleva en förhoppningsvis magisk kväll i Dackehallen. Tre nya poäng på fredag borgar för en ny fest när Örebro gästar ett par dagar senare. Jag avundas er.

Själv ska jag nu ta mig till Suwon World Cup Stadium och försöka köpa biljetter till SydKorea-Irak. Det är en match med flera nivåer, bland annat återvänder stadens stora son, Park Ji-Sung till sin hemstad för att sparka boll. Bara det är ju värt entré-pengen.

Nu inleds firande i dagarna två. Har ni inget att fira så är livet och kärleken skäl nog.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0