Ödmjukhet och förståelse


Helgen har som sagt spenderats på ett buddhistiskt tempel uppe i de syd-koreanska bergen. Där har vi i dagarna två lärt oss meditera. Grundorden som munkarna under dessa dagar lärde oss var ödmjukhet och förståelse. Jag kan tycka att fler borde lära sig vikten av de båda orden.  Även om man inte är beredd att hålla med, så tycker jag ändå man kan visa förståelse för andras argument. Just nu känns det som om dessa både värderingar är en bristvara på diverse forum till höger och vänster.

Christian Jacobsson är nu alltså en del av Tingsryd AIF, inte mer med det. För vissa är detta en jackpot, och till er säger jag grattis. För oss som ser mer negativt med denna värvningen och som önskar den inte hade skett, för oss är det bara att acceptera. Jag är övertygad om att Christian Jacobsson kommer bidra med en hel del poäng den kommande säsongen. Men å andra sidan har väl ingen opponerat sig mot de sportsliga bitarna med värvningen av Jacobsson, det har varit på andra plan som kritik har framkommit vilket kan vara viktigt att komma ihåg.

Nu tillhör då Jabosson föreningen, då accepterar jag det och jag tänker inte visa något missnöje med denna värvningen. Jag står bakom Tingsryd AIF och ingen spelare är större än laget för min del. Nu har den här debatten väckt mycket känslor som förhoppningsvis kan lägga sig över sommarveckorna. Dags att se framåt...

PS. Heja Söderling. DS

Kommentarer
Postat av: Erik

Det här inlägget med den mycket vackra bilden (om du tagit den själv)och det mycket fina budskapet får man ju verkligen hoppas att ordförande i Örebro läser. Ja heja Söderling

2009-06-07 @ 15:39:10
URL: http://tekning.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

Verkligen sund inställning...inte bara MF som ska ta åt sig!! Avundas verkligen din resa, gillar att du delar med dig av den ;o)

Häls. Eva-Lena

2009-06-07 @ 17:03:11
URL: http://lisselgard.bogg.se
Postat av: Marcus

Usch ja,snart är det väll okey att göra vad som helst inom hockeyn, typ att Jämtin går till LHC, opps, det har han gjort, att Prestberg går till Frölunda, opps det har också hänt, eller att kellman går till TAIF, det hände visst också.

Säga vad man säga vill, jag tycker som du, jag tycker inte att det är okey, men jag accepterar det, känner dock ingen större glädje över sådana här spelare.

Postat av: lakej

hahaha, nu har du ändrat dig angående CJ.

Vilken pajas du är. Vågar inte stå emot längre utan vänder kappan efter vinden. hahaha!!!

2009-06-08 @ 15:50:21
Postat av: 1923

På vilket sätt har jag ändrat mig?

Hade jag fått välja så hade jag fortfarande önskat slippa Jacobsson i TAIF, men jag är inte i någon som helst position att ändra på det beslut som nu har fattats.

2009-06-08 @ 15:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0