86 år av tradition


...den här tröjan hade jag missat. Det är väl lika bra att beställa omgående.

  • Igår kväll fick jag ett MMS från Ullevi. Det var min syster samt 8-åringen som var på läktaren och fick se en halvdan match. Sverige vann till slut ganska stabilt. Det känns som att i det läget vi var så var de tre poängen igår ack så mycket viktigare än något skönspel. Det krävs väl dock lite bättre spel till om det ska gå vägen till hösten.
  • Igår tog min bloggkollega Blondinbella studenten. Stort!
  • Det blev en lugn kväll ute på stan igår. Ett par öl, lite biljard och ett par bra låtar på jukeboxen. Sen blev det hemgång runt ett-snåret med en flaska cola och en tallrik nudlar för att slå sig ner och följa fotbollsmatchen streamad från dansk TV.
  • Det har varit lite oklart med sommar-aktiviteter för min del. Men igår kväll trillade jackpoten in och därmed sitter jag på ett kontor i sommar och drar mitt strå till att rädda världen. Det kunde inte blivit bättre!
  • Karl-Oskar Cup, tävlingar mellan supportrar, campande på värendsvallen samt supportertält nere i centrum. Det känns som TAIFare men även GOISare till stor del kommer stå utanför dessa evenemang. Jag kan ta på mig att ordna hockeycamp i min fritidsgård på båtmanstorget. Det erbjuds inga tävlingar eller samkväm med andra supportrar. Vad som erbjuds är Växjös största balkong, bra musik samt gångavstånd till alla stadens begivenheter. Enbart för grönvita dock!
  • Skjortan är struken, skorna är putsade och slipsen är knuten trots att jag inte har den Vackra Damen från Flen till min hjälp. Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0