Ur led är tiden


Kungshall i Rydaholm igår som sagt. Jag blev dock lite besviken när Växjö Inferno lös med sin frånvaro...

  • Så var det helt plötsligt sim-feber. Om mindre än två timmar simmar flicksnärtan Sjöström VM-final och hela landet står stilla. Nåja, åtminstone min lägenhet står stilla under en minut. Jag har faktiskt alltid gillat simning, jag hade nog gillat det ännu mer om inte de där sablans dräkterna hade blivit så viktiga. Jag tycker gott de kunde regelföra att alla skulle simma i ett par små badbyxor så det bara handlar om själva simningen.
  • Det är Tingsryd marknad nu i dagarna. Jag hoppas detta medför att någon med kamera passar på och besöker Dacketemplet för att undersöka hur bygget av vår Skybar går. Är bardisken av glas byggd ännu? Ligger skumpan på kylning? Är de enorma panoramafönster, med utsikt över Tingsryd skyline som det anstår en riktig skybar, på plats? Är cocktail-glasen putsade? Det finns så oändligt många frågor runt denna Skybar. Det vore väldigt uppskattat om någon erbjöd lite svar.
  • Blondinbella är brunett, Fahlander har inte skrivit om Tingsryd på flera dagar och mitt besöksantal bara fortsätter att öka. Ur led är bloggvärlden.
  • På tal om simning, en kväll på fyllan för ett par år sedan så kändes det som en bra idé att bli vän med Lars Frölander på facebook. Det är kul för han lägger upp en hel del videor och bilder som förståligt nog är roliga att se. Hans senaste status-uppdatering är; "Tyvärr blev det ingen final för herrlaget på 4x100 frisim, vi blev 10:a (hade 48.12 på andra sträckan...väldigt nöjd med det :) ) ser framemot 100 fjäril på fredag."
  • Camping-sugen? Här är campingen för dig som är ute efter mycket rygg-dunkande, lismande, röv-slickeri och förbrödring. Allt vad vi som Tingsryd-supporters är kända för...

Kommentarer
Postat av: Tekning

Och sjua efter första 50 ! Hyfsad upphämtning.

2009-07-27 @ 22:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0