Imorgon är idag

  • Jag fick ett mail...

    "Hahahaha, Ni Tengsry-bönner är så jävla tröga. Fattar ni inte att ni bo på landet? Ni kommer aldrig komma till Allsvenskan, ni har aldrig ens varit nära. Sämst när det gäller!!!

    ÖHK / ÖIK / VIPERS / PIRATES ÄR BÄST!!!

    Så ha ni värvat en kille som inte ens platsade i NHL. Betalar ni svarta löner igen eller?!? Ni är så jävla patetiska. Tillbaka bakom plogen med er."

  • Det var en strålande morgon idag, solen sken och ett intressant avsnitt av P3 Dokumentär i hörlurarna under min morgonpromenad. Nu väntar vi bara på att det obligatoriska störtregnet ska dra in. Det är en stor dag idag som sagt. Efter jobbet är det dags att panik-städa min lägenhet så att den är redo att hålla 93-årskalas ikväll.
  • Jag kan inte stoltsera med några intervjuer med Matt Davidsson, däremot pratade jag idag med en kanadensisk vän. Eftersom vännen i fråga inte har något som helst intresse av ishockey så valde jag att fokusera på Davidssons hemort, Flin Flon.

    1923: Hey tom, do u know a place called Flin Flon, Manitoba?

    Tom: I know Manitoba, but not Flin Flon

    1923: So we can conclude that Flin Flon is a very unsignificant place?

    Tom: Manitoba itself is insignificant, so Flin Flon must barely be holding onto existence.

    Min slutsats är att Matt med andra ord kommer känna sig hemma i Tingsryd...

  • Jag vet inte varför jag skriver ihop ett mail på egen hand, publicerar det på min blogg och sedan påstår att jag har fått det från en motståndarsupporter. Det var ganska patetiskt och barnsligt gjort egentligen.


Kommentarer
Postat av: Gorillan

Du har alltså haft samma funderingar som jag när det gäller publicerade meil på en viss blogg ;-)

2009-07-22 @ 13:14:43
Postat av: Joffemannen

Nedrans, jag hade för mkt på jobb denna veckan så jag hann ju inte bli listad på Fahlanders blogg. Nu kan vi iallafall skapa ett litet nätverk med länken här som bas, om jag får va med fast jag inte listades. Och så går det 1923, om man erkänner vad man zappar förbi - 100 000 Fahlanderläsare får reda på det ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0