Tillbaka i Etern


Tingsryd AIF, på plats i Peking.

  • Senast jag skrev var jag i Mongoliet, en tågresa senare är jag nu i Kina. Kina har bjudit på ungefär vad man kan vänta sig, cyklar, kinesiska murar, förbjudna städer, kineser, himmelska fridens torg, peking-ankor och mycket ris. Peking är en fruktansvärt fräck stad hur som helst, hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag återvänder. Den kinesiska censuren slår hårt mot mitt bloggberoende. Varken Italienskans, Carl Bildts eller min egen blogg går att nå. Därför kommer denna uppdatering ett antal dagar senare än vad det var tänkt. Vidare har det den effekten att jag tillfälligt flyttar bloggen från bloggspace till blogg.se
  • Kärlek är alltid bra, oavsett.
  • Mats Sundin, en av mina stora idrottshjältar. En man att beundra och en återkomst till Toronto som jag unnar honom, det är sånt här som får mig att bli tårögd.
  • Sista dagen i Ulan Bathor inleddes med ett SMS som förkunnade seger mot Kungälv. I måndags kom beskedet om serieseger och den första dagen i Sydkorea bjöd på en seger även mot Hästen. Strålande!
  • Mer Sundin backhandkungen. Bland det klockrenaste jag har hört var när han ställde till med galej på Stureplan efter OS-guldet i Turin. Sundin tog sin roll som lagkapten och betalade kalaset för hela laget. Så ska det gå till!
  • Häromdagen var vi på en marknad i Peking och köpte billiga kläder. Jag fick tag i en grön adidas-jacka med vita ränder och tryck på ryggen för drygt 100 kronor. I princip en likadan som jag redan äger, fast färgerna var tvärtom på denna. Att det bara är en kopia rör mig inte i ryggen, jag är minst lika snygg för det.
  • Ensamhushåll fortsätter vara Sveriges procentmässigt tillförlitligaste leverantör av hits. Först covern av Vinternoll2 och nu Kärleksvisa #3. Klockrent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0