Vrom...

  • Det var sagt att KHK skulle ta en storseger mot Kungälv, att Mörrum återigen skulle kollapsa mot Kristianstad och att Olofström nog inte skulle ha motivation nog att stå emot Nybro. Det verkar inte som om någon av föraningarna slog in i och med att Nybros seger med 2-1 nere i Olofström räckte till Allettan medans både KHK och KIK tog knappa segrar. Det blir kul med fler derbyn mot Nybro och skönt för Ferrarin att den inte behöver åka så långt till bortamatcherna nu när det är vinterväglag.
  • Det blev en tur till Kho Thai ikväll och sedan ett par öl på Pauze. Det är kanske inte hetaste stället i stan, men när både plan a (Bishops) och plan b (De Luxe) var fullsatt så återstod det inte mycket val.
  • Ni undrar förstås hur det gick med julskinkan som jag griljerade idag. Jodå säger jag, det gick alldeles utmärkt. Har provsmakat den ikväll och jag är nöjd för att vara förstagångs-tillagare.
  • Det blev en andra förlust för säsongen ikväll. Halmstad vinner på straffar och det är väl inget som någon kan vara nöjd med. Nästa match är dock i allettan, och då blir varje match viktig vilket är väldigt behövligt nu känns det som. Det är något jag ser fram emot väldigt mycket.
  • Nog kan man anklaga oss för att vara skadeglada nu, men jag hoppas folk kommer ihåg att det inte var vi som började tjata om Ferraris som skulle köra om Trabanter osv

Kommentarer
Postat av: Daniel Brasar - inte

Är det inte symptomatiskt! Inte en upprörd kommentar från en vilsen och sängvätande stackars khk-are angående detta "bloggpåhopp" från 1923. Det är alltså som många av oss alltid har trott: KHK=medgångssupportrar!

Eller för att citera en engelsk fotbollsramsa:

"You´re only singing when your winning".

2009-12-18 @ 09:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0