Söndag


Musikhjälpen fortsätter vara förbannat bra!

  • Igår var min första bloggfria dag på oerhört länge. Det berodde på tidig bortamatch med det där innebandylaget följt av jubord med detsamma. Som traditionen bjuder så bjöd årets nyförvärv och nykomna juniorer på underhållning genom att uppträda med egenskrivna alster i vår årliga melodifestival. Kvällen slutade på Lagerlunden följt av Bishop Arms för lagets äldre garde. Över ett par öl så tror jag nog att vi lyckades lösa alla problem som finns runt laget innan kvällen var över.
  • J18 vann DM igår efter finalseger på straffar mot HV71. Jag har försökt hitta lite fakta från matchen men det har inte varit det enklaste. Någon som har en rapport att bjuda på?
  • Inatt på väg hem så passerade jag förbi Kafe de Luxe där jag hittade en gammal resekamrat. 2004 var vi i Australien ihop och levede loppan i ett par månader. Nu var det nog ett år sen vi sågs senast på grund av diverse utlandsäventyr. Hur som helst så drar vi ihop en spontan tvåmanna-efterfest med cheesburgare, musikhjälpen en jäger. Vissa personer är alltid förbannat kul att träffa, även om det var länge sedan senast.
  • Det är svårt att driva en hockeyblogg när det är speluppehåll. Nu verkar det dock som om spelschemat för Allettan är mer eller mindre spikat och som det har skrivits på så många ställen så inleder vi borta mot Hästen. Jag är redan inbokad på bussen och har blivit lovad att få sitta i mitten längst bak i bussen. Jag fick även en förmaning om att inga alkoholhaltiga drycker eller grova ord accepteras på bussen.

Kommentarer
Postat av: Jonte

Inte för att vara gnällig, men vanligtvis brukar baksätet i bussen vara blekingarnas revir, men låt gå för denna gången... ;)

2009-12-20 @ 19:55:25
URL: http://www.gronabrigaden.se
Postat av: Limma

Skall de börja flyttas om i bussarna nu med. Vem du än har pratat med har han lurat dig...

2009-12-21 @ 17:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0