Lusse-te

Årets första julklapp, Lusse-te. Jag som är en kaffedrickare...

  • Igår lyckades jag med ett ordentligt konststycke. Ungefär samtidigt som jag noterade att det nog kunde vara lite halt i nerför-slänten, så slinter jag med foten och gör en ordentligt vurpa. En halvmeter upp i luften och sen landade jag rakt på svanskotan. Det börjar värka nu, men jag antar att det kunde gått oerhört mycket värre också. Jag är dock beredd att erkänna att mina Adidas Superstar inte är de ultimata vinterskorna.
  • Fortfarande inga julklappar inhandlade, och eftersom det är tvättdag idag och innebandy imorgon så kommer det inte bli förrän tidigast på måndag. Hur jag kan sätta mig i denna oerhört jobbiga situation är oförlåtligt. Fy fan för att ge sig ut på julklappsjakt dagarna före jul.
  • Det här med AIK är ju bara för pinsamt. Den där licensnämnden borde nog krypa till korset och inse att AIK nog inte skulle fått sin licens i somras. Än mindre borde de få sin licens inför nästa säsong om dagens uppgifter i media stämmer. Men det beslutet kommer de i så fall inte göra förrän i sommar. Och vilken klubb det än blir som i så fall erbjuds en gratisplats i allsvenskan kommer stå relativt oförberedd och troligtvis med en div 1-trupp på papperet. Om det nu visar sig att AIK inte kan fullfölja eller klara av en säsong i allsvenskan nästa säsong så hoppas jag verkligen att alla förutsätningar står klart inför kvalserien i vår.
  • Lidhultarn är just nu på väg över för en kopp eftermiddagskaffe och lite musikhjälpen. Sånt kan man unna sig på fredagar.

Kommentarer
Postat av: Carl-Jan

Nja det där beror väl på. De kan ju alltid utrusta sig.

2009-12-18 @ 22:29:47
Postat av: Batman

Vem ska utrusta sig? Skorna, julklappsköparna eller AIKarna?

2009-12-19 @ 01:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0