KHK Away

  • TAIF.nu ber i vanlig ordning om att vi ska köpa julklappar av dem. Jag är, om inte annat för egen del, intresserad av luvtröjan ovan. Men av erfarenhet så vet jag att man ska vara försiktig med att köpa luvtröjor av TAIF, mer än en gång har tröjor krympt eller förlorat all elasticitet redan efter en tvätt eller två. Därför tänkte jag se om någon av mina läsare kan kommentera kvalitéen på luvan ovan. Anyone?
  • Ikväll är det återigen dags för bortamatch mot Karlskrona. Ett gyllene tillfälle för oss spela bort dem från Allettan och att ytterligare en fin skalp innan juluppehållet. Det har ju börjat höras röster från KHK-håll om att det kanske är bättre att spela i fortsättningsserien än i Allettan, så de kanske inte har något emot om vi vinner ikväll. Dessutom är vi ju uppenbarligen skyldiga Nybro någonting, så även för dem vore det nog bäst om vi vann. Vi har ett hårt jobb med att göra övriga parter just nu, men min förhoppning är att både Bendelin och Goe blir nöjda till slut.
  • Cop15 har kickat igång i Köpenhamn och de officiella förhandlingarna går att följa direkt på SVT24. SVT är i vanlig ordning värda beröm för den service de ger oss. Jag tillhör den skara som har stora förhoppningar, men lägre förväntningar, om vad som kommer ske i Köpenhamn de närmaste veckorna. Jag är av den åsikt att världen behöver förändras drastiskt i framtiden, och klimatet ser jag som en av de mest akuta frågorna.
  • Einarsson, Hilding och Jonsson saknas även ikväll, och det innebär att övriga spelare får desto mer istid. Vet någon hur det är med Hilding egentligen? Detta är femte matchen i rad som han missar efter smällen nere i Kristianstad. Beställningsjobb...?
  • På tal om jul, det börjar komma allt närmare nu och snart är det redan dags att tända det tredje ljuset. Imorgon är det Nobeldagen, på fredag kommer ett par goda vänner tillbaka till stan för en årlig julfest som vi brukar ha ihop och på söndag är det lucia. Det går fort nu.

Kommentarer
Postat av: janne

nu ska det bli oerhört intressant att se hur matchen slutade i blekinge. alla vet ju att det blev 4-6, men man har ju sitt egna sätt att räkna resultaten därnere. min gissning är att matchen slutade 4-4 eftersom taifs första mål knappt kan räknas då fransson i princip snubblar in den på egen hand, samt att taif gjorde ett i öppen bur, vilket inte räknas heller. 4-4 alltså! kunde t o m blivit 4-3 men jag tror att man låter udda vara jämnt eftersom khk ändå gjorde ett så pass sent mål.

2009-12-09 @ 21:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0