Tisdag kväll

  • Ytterligare en ny hockeyblogg har dykt upp. Återstår hur länge denna bloggen kämpar på, det finns en tendens bland hockeybloggar att försvinna efter ett tag. Undertecknad får väl anses som ett strålande exempel på motsatsen. Den här bloggen närmar sig sin födelsedag, och det börjar bli ett par år på nacken nu.
  • Idag kom det starka indicier om att det är en julklapp från Syd-Korea på väg till Sverige. Jag förnekar inte att det gör mig glad, men det betyder å andra sidan att jag borde skicka en klapp till Korea. Tips någon? Vad skickar man för julklapp till en tjej i Korea som redan äger en Tingsryd-halsduk?
  • Kvällens Debatt handlar om huruvida Barack Obama verkligen borde ha fått Nobelpriset. Det ska bli intressant att se om någon fortfarande kan försvara det beslutet.
  • Helgens toppmatch på Viasat är Juventus - Bayern München. En match mellan två storlag med en mängd profiler, då är det alltid sevärt även om matchen i sig inte bjuder på något extra. Sjuksköterskorna är på väg över och glöggen står på värmning, ungefär som det ska vara en mörk decemberkväll när inte mycket annat lyser upp i vardagen.

Kommentarer
Postat av: Grönvit elit

2009-12-08 @ 20:53:19
Postat av: Grönvit elit

Ja och att du fortsätter leverera uppskattas mycket. Var alldeles tomt när du "la ner" där ett tag.

Världens bästa Taifblogg KAN man helt enkelt inte lägga ner. Keep it up!

2009-12-08 @ 20:57:06
Postat av: Batman

Köp en TAIF-isskrapa. Har de inte vinter i Korea?

2009-12-08 @ 20:58:59
Postat av: Jean-Pierre

Skicka en GOIS-halsduk och en översättning på Koreanska av eran 20-raka-sida :)

2009-12-09 @ 03:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0