Nobody, nobody


"The only one I love, she was a superstar!"

  • Vilken gårdag det blev, livets glada dagar fortsätter och tigrarna rullar på. Ni som gav upp och började sprida massa negativ engergi för någon vecka sedan, hur känns det nu? Tillbaka i matchen nu?
  • I Syd-Korea är det tillåtet med rökning på barer, restauranger och nattklubbar. Jag kan ju inte låta bli att tacka gudarna för att vi har förbjudit det i Sverige. Jag hade nästan glömt hur fruktansvärt illa kläderna luktar efter en natt bland cigarettröken. Vad fan tänker ni rökare med egentligen?
  • Efter varje match får jag ett sms av Lidhultarn, jag ber honom rapportera så mycket som möjligt om matchen med så många tecken som möjligt. Igår kom ett nytt sms; "Givetvis var jag där, alla var där. Sjukt vad bra vi är i jämna matcher. Första klart till TAIF, andra klarare till Nybro som stundtals spelade ut oss, där var vi illa ute. Tredje ett rent ställningskrig där vi lyckades peta in en och freda oss från skott på skott. Svesse missade en straff vid 3-2. En ren krigarinsats och sjukt mycket TAIFare på plats som ägde Victoria. Nu kör vi över Örebro i ett fullt tempel i vårsolen med." Jag inser ju nu att det var ett sjukt långt sms, men jag uppskattar det.
  • I eftermiddag åker vi in till Seoul och turistar lite. Det ser vi fram emot. Det kommer ju dock vara helt hopplöst för oss att hitta runt, men det löser sig nog. Det kan nog förhoppningsvis bli en ganska bra helg dessutom, vi får besök från Sverige. Gårdagskvällen slutade återigen på karaoke, lagom tipsy som det heter drog jag av ett par koreanska hits, lite Eminem samt REM. Jag bör nog lära mig att hiphop-låtar inte är min kopp of te riktigt.
  • Den där bloggaren som bloggar under falskt namn uppifrån Örebro med avsikt att dra ett löjes skimmer över Örebros ordförande brukar antyda att vi inte har någon spets. Jag är beredd att hålla med till hundra procent, vi känns så jävla ineffektiva och uddlösa stundtals. Därför, därför tycker jag det är helt sjukt start att vi fortfarande är med och trots allt har ett väldigt bra utgångsläge inför de sista två omgångarna. Vi har ett galet bra kollektiv och lag i år, det kan ingen ta ifrån oss.
  • Kommentera har ni aldrig varit så jävla vassa på, skönt att signaturen Sexum.se igår kastade ur sig tre kommentarer på en och samma gång. Då känner jag mig lite uppskattad igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0