Onsdag

  • Härom natten drömde jag att taif.nu publicerade ett videoklipp. Marcus Ottossons röst talade och presenterade taif´s nya intro-låt, The Show Must Go On. Jag inser nu i efterhand att trots att det är världens bästa låt, så är den kanske inte så passande som intro-låt. Jag inser dessutom att det har gått väldigt långt när jag drömmer om sånt trams. 
  • I måndags sträckte jag en baksida när jag spelade fotboll ouppvärmd. I natt vaknade jag och var tvungen att gå på toaletten. Jag insåg idag helt plötsligt att det kan tolkas som tecken på att jag börjar bli lite gammal trots allt.
  • TAIF - Blekinge i Dackehallen den 6e juni. Ett strålande tillfälle för supporterförbrödring bland Blekinge-lagen. Kan vi räkna med att Oneandonly bjuder in Olofströmare och Mörrumare till grillfest utanför Dackehallen där han lär dem "Hata TAIF"-ramsor? Det finns en risk att den gode Oao blir besviken när gästerna inte kommer vara intresserad av samkväm.
  • Idag var jag hos frisören här nere i Korea. Trots språkförbristring och okunskap så blev det ett galet bra resultat. Där satt jag i en timme och blev duschad, schamponerad, klippt och friserad och blev bara omhändertagen. När jag väl var klar så insåg jag hur feminint det hela kändes, men i Korea är det inget problem för killar att vara feminina så jag klagar inte. Jag tog på mig mina solglasögon och blev omgående snyggast på gatorna i Suwon. I kväll är det dags att raka sig också och sen är jag redo för en lill-lördag i storartad svensk stil.
  • Hilding, Laudius, Jonsson skrev alltså på för en ny säsong. Galet bra vill jag säga. Hilding och Laudius gjorde sin första säsong som seniorer och gjorde det strålande. Nästa säsong tror jag nog att de har tagit ytterligare något steg framåt. För Jonssons del så förväntar jag mig att han nästa säsong levererar även under kvalspelet, med hjälp av de andra båda valparna.
  • Ikväll är det återigen dags att sparka boll, den här gången väljer att värma upp innan vi drar igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0