Marit Bergman hejar på Tingsryd


Härom dagen skickade jag ett mail till den oförskämt vackra och begåvade Marit Bergman;

"Hej Marit!
 
Jag tänker berätta en kort historia om ett ishockeylag i södra Småland. Jag är sedan många år tillbaka en stor supporter till Tingsryd AIF. Vi spelade i många, många år i sveriges näst högsta serie. Tingsryd är ett litet samhälle med drygt 3500 invånare, men ishockeylaget lockar alltid publik från vida omkring och har mycket folk på sina hemmamatcher. Det är ett samhälle där alla i princip lever för ishockeyn, det finns inget annat i samhället. Vi är en liten förening som med stolthet, hjärta och tradition försöker kämpa mot lagen från de stora städerna med betydligt bättre förutsättningar. Våren 2002 visade det sig att vi hade mixtrat lite med skatter och andra ekonomiska tveksamheter, så vi blev nedflyttade till serien under. Där har vi nu kämpat på i sju säsonger, varje vår vankas det kvalspel uppåt och varje år bygger vi upp våra förhoppningar om att få komma tillbaka till Allsvenskan där vi hör hemma. Varje vår när det vankas kvalspel så hamnar samma skiva i skivspelaren och det är samma låt som spelas. "This is the year...". I bilen på väg till hemmatmatcherna spelas den, i bussarna på väg till bortamatcher och på för och efterfester till matcherna. Nu är det återigen vår och återigen kval, och återigen lyssnar vi på din tokigt bra låt. Nu återstår det två matcher  av säsongen, vinner vi dem så är vi tillbaka i allsvenskan och din låt äntligen har gått i uppfyllelse.
 
Tänkte bara be dig om att du ägnar oss en liten tanke och fråga om du har en liten hälsning till alla de grönvita tingsryd-supportrar som sitter och hoppas att det här är året då allt ska hända."

Idag kom svaret;
"Oj det var hemskt roligt att höra! Hmm vad ska jag hitta på. jag vill egentligen bara hälsa och tacka och heja heja!"

Kommentarer
Postat av: qwerty

Fan va kul! Mycket välskrivet mail, och det är ju alltid roligt när man får svar.



En annan låt på liknande tema är Dropkick Murphys - Heroes from our past. Kolla upp texten, ett par rätt träffsäkra rader där.



Skål för Tingsryd!

2009-04-08 @ 10:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0