Karavenen är inledd...


Ikväll inleds karavanen norrut. Vissa åker idag och vissa imorgon bitti. Bilar, pansarvagnar, tåg, flyg, gröna trabanter och höskrindor rullar upp mot Happaranda för att följa avgörandet. Jag avundas er. Trevlig resa alla grönvita, jag hoppas ni får förbannat roligt.

Jag funderade länge på att skaffa mig flygbiljetter hem för att se avslutande tre matcherna. Till slut resonerade jag fram att det skulle bli för dyrt och att det vore allt för tråkigt att bli stående med flygbiljetter hem om det sedan visar sig att vi är bortspelade.  Nu med facit i hand så inser jag väl dock att Nybro borta, Örebro hemma och Asplöven borta hade varit ganska hyfsade matcher att se på plats.

Hur som helst, jag inser att jag nog är på sämsta tänkbara ställe imorgon när det gäller att följa det avslutande kvaldramat. Följa det kommer jag göra likväl, men jag avundas er tusenfalt som får följa det på plats.

För övrigt så älskar jag att sitta och titta på Eva-Lenas bilder och dessutom så lyssnar jag ikväll på Looptroop eftersom de får mig på väldigt gott humör.

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Roligt att jag kan glädja dig med mina bilder ;o)

2009-04-09 @ 06:42:21
URL: http://lisselgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0