Jag tyar inte mer


Folk i allmänhet brukar klaga på Karl Oskar-dagarna, på att det inte är tillräckligt roligt och att det inte händer tillräckligt mycket. Jag tycker KO-dagarna är helt ok, betydligt bättre än en vanlig helg. För mig som ändå är ute på växjös gator och torg nattetid varje helg så är KO-dagarna uppskattat. Det är ett bra tillfälle att springa på folk som inte är ute lika ofta.

I år har Karl Oskardagarn potential att bli än intressantare om uppgifterna om en Karl Oskar Cup i Växjö Ishall stämmer. Det är många tankar som går igång i huvudet när jag läser vilka lagar som uppges deltaga, Tingsryd, Troja, Växjö och Karlskrona. Tänk vilket enastående tillfälle detta är för supporterförbrödring över gränserna. Jag räknar med att lakejerna skickar ut en inbjudan till deras klubblokal där alla supportrar gemensamt kan visa sin kärlek för sporten. Tillsammans kan vi vara positiva och stödjande i såväl med- som motgång, vi kan låta bli att  håna eller uppträda osportsligt mot motståndarlag och deras publik, vi tar aktivt avstånd till alkohol och droger i samband med matcher eller andra föreningsarrangemang, dessutom tar vi ansvar för vårt agerande och våra medlemmar samt välkomnar nya medlemmar och ser till att dessa får en positiv upplevelse. Allt i sann Lakej/Black Bugs-stil.

Alternativt så är det ovanstående två pajasföreningar som enas under gemensam paroll, byter halsdukar med varandra, sjunger varandras sånger och står gemensamt på läktaren under matcherna medans vi grönvita, och troligvis även Trojanerna, drikcer oss berusade och blir betraktade som fullkomliga idioter av änglarna och moralpredikarna i Black Bugs och Lakejerna. Det kan nog bli en minst sagt intressant helg om det verkligen blir av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0