Idag smäller det!

  • Idag vaknade jag kl 10, med andra ord 16 timmar till nedsläpp för min del. Med andra ord blir det en förbannat lång dag för mig. Med andra ord önskar jag nästan att jag kunde bli full nu och glömma bort matchen ikväll, och sedan läsa resultatet när jag vaknar imorgon igen. Senast jag hade samma känsla var inför Piteå borta i kvalserien för två år sedan. Då uthärdade jag och kunde i telefonen höra hur Tingsryd gjorde 3-0 i öppen kasse och hur vi på allvar hade chansen till en allsvensk plats. Det är lite samma läge ikväll, fast så fruktansvärt mycket hetare denna gången.
  • Nord-Korea sköt alltså upp sin kommunikations-satellit igår. Tydligen störtade den ute i Stilla Havet. Med andra ord kan vi kanske konstatera att det var mycket liv för ingenting. USA och Sydkorea hade fel som anklagade den för att vara ett missiltest och Nordkorea kan inte vara mycket mer nöjda eftersom den störtade i havet. Jag antar att de enda vinnarna i den här affären är folket som slapp få ett krig över sig.
  • Det finns olika sätt att följa sina favoritlag på. Jag har flera gånger tidigare berättat att Tingsryd AIF sällan gör mig glad. Jag kan bli arg och besviken när vi förlorar, medans jag vid seger oftast känner ett lugn och tillfredställelse. Därför är jag ganska sansad under matcher och när jag nu följer det hela via internet så yppar jag inte många ord. Det är möjligt att det blir en knyten näve då och då, antingen i form av en glädjeyttring eller som en förbannelse. Min skäggiga rumskamrat från Malmö har ett annat sätt att följa sitt lag. I lördags kväll var det allsvensk premiär för MFF borta mot Häcken och han följde den streamad från canal+. Så mycket som han skrek och hoppade upp och ner från stolen har jag inte gjort på en hel säsong. Jag tror han skrämde slag på halva kvarteret med sina vrål.
  • Det är tydligen Cherry Blossom Festival denna veckan. Vi västerlänningar har egentligen ingen aning om vad det innebär, mer än att det tydligen ställs höga förväntningar på oss nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0