Väldigt nära gränsen

Så ska en kebabpizza se ut. Eller är det kanske en TAIF-pizza? Gourmetrestaurangen Ali Baba på idylliska Sandsgärdsgatan i Växjö hade förr på menyn en TAIF-pizza med kyckling, ananas, banan, curry, jordnötter och kebabsås på.
***
Att gå på isen för att korsa Växjösjön känns aningen för vågat för min del. Då tar jag hellre omvägen runt sjön.
***
En helg som denna är det svårt att få något bloggande gjort. Igår var det svårt eftersom jag var fullt upptagen, och idag var det svårt på grund av sviterna av vad som skedde igår. Min tv-soffa var välfylld, bordet fullt med öl och på TV visades Man City – Fullham, Skellefteå – HV71 och Philadelphia – Pittsburgh i tur och ordning. Att vi faktiskt fick in vår oddset-lapp med nämnda tre matcher gjorde inte matchen sämre. Kvällen avslutades på Kafe de Luxe och det sägs att vi hade trevligt även där.
***
Det är när jag sitter på café och arbetar som jag känner att det där ”Pissa på ***”-klistermärket på min dator nog inte ser helt okej ut.
***
Idag har det alltså inte blivit många knop gjorda. Oundvikligen ställer jag mig ju frågan om gårdagskvällens galej väger upp för dagens dekadens. Jag blundade mig igenom Chelsea – Arsenal innan jag såg Tottenham ta en välförtjänt poäng mot Manchester United, Österrikaren Vanek göra fem poäng för Buffalo mot Philadelphia och Roma göra en sedvanligt vacker entré till mötet med Inter. Jag ser knappt aldrig någon italiensk fotboll numera, men om inte annat så är det värt att se Roma göra sin entré till sin vackra ”Roma Roma Roma”. Nu är det väl snart läggdags trots allt, men jag ger även Calgary – San Jose en chans innan jag kastar in handduken helt. Tveklöst har min nya box fått jobba hårt i helgen jag tror att jag kommer få stor nytta av mina sportkanaler framöver. Om inte annat är de ett bra sätt att få gäster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0