För tråkigt

Utbytesstudenten från Seoul tycker alltså att det är lite för lugnt i Växjö. Jag kan nog förstå vad hon menar…
***
Ikväll spelar vårt J18 borta mot Växjö. Jag brukar försöka passa på att titta förbi när TAIF är i stan men ikväll blir det dessvärre svårt. Jag måste jobba en sväng runt kl 20 så det känns svårt att få in en hockeymatch där i schemat också. Om det skulle visa sig att matchen fortfarande lever så kanske jag försöker köra upp och se sista perioden i alla fall, men jag räknar med att vi nog har avgjort till dess.
***
Även Almtuna har alltså ekonomiska svårigheter. Det är för tråkigt när ekonomin inte går runt och tvingas påverka det sportsliga.
***
Idag när jag kom hem från jobbet visades ”Änglagård 2 – Andra sommaren” på TV. Tvåan är om möjligt bättre än etta, och delen när Gottfrid dör och hans begravning är bland det mest gripande jag har sett på Svensk film. Och då är jag inte ironisk på något vis.
***
Natten till imorgon ska alltså Lance Armstrong eventuellt tala ut om sitt användande av dopingmedel under sin karriär. Det ska bli spännande att höra vad han säger, och vilka han eventuellt drar med sig i fallet. Doping är ett jävla otyg, och när enormt hyllade idrottsmän som Armstrong åker dit är det oerhört tråkigt. Skulle det visa sig att myndigheter eller olika förbund har varit inblande eller åtminstone passivt accepterande så hoppas jag att straffen blir både långa och hårda.

Kommentarer
Postat av: Martin

Kan inte alls förstå varför Armstrong ska få möjlighet att sitta och lipa på bästa sändningstid för?! Det är inte ens lite synd om karln, han är en stor fuskare och bluff.

2013-01-18 @ 09:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0