Kallt och varmt

Troja-TAIF 5-4.
***
Efter att ha tränat tre kvällar i rad så är det rätt skönt att slå sig ner i soffan ikväll. På TV4 Sport visas Super-Live Europa League, ett program som är helt i min smak. Tre herrar som diskuterar fotboll och anekdoter på en lagom hög nivå samtidigt som de rullar höjdpunkter från alla de matcher som pågår runt om i Europa.
***
Till eftermiddagskaffet såg jag en repris från gårdagens Djurgården-Leksand. Uppe i vänstra hörnet plingade det in mål på mål från Ljungby. Smootherman och Larsson gav oss ledningen med 4-2, sen vände det. Det är tamejfan bedrövligt att vi ska behöva utstå den här skiten igen. I år har vi faktiskt förtjänat att vara något annat än det där lindansarlaget som vi måste uppfattas som. TAIF-supportrarna och hela föreningen hade förtjänat ett par avslutande rundor av serien utan vånda och illamående. Men nu blir det inte så, nu är skiten obönhörligen över oss.
***
 
Det blev storslam för First Aid Kit på Grammisgalan igår kväll, oerhört välförtjänt. Deras "Emmylou" är trots allt det bästa på oerhört länge, i hård konkurrens med Icona Pop´s ”I Love It” givetvis. Som vanligt är det de kvinnliga vokalisterna som fångar mig.

Kommentarer
Postat av: Il Postino

Tack för tipset om first aid kit-låten. Hade jag aldrig hört.
Hänger med väldigt dåligt i ny musik, men detta var ju ett guldkorn!

2013-02-22 @ 01:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0