Oskulden tagen i Dackehallen

Under mellandagarna 2001 möttes TAIF och Växjöi en träningsmatch för första gången. Någon från TAIF-läktaren kastar under matchen in en plastflaska på isen och Lakers hemsida svarar med den klassiska rubriken "Oskulden tagen i Lakerdome". Mycket av den präktighet som än idag kännetecknar Lakers sattes den dagen i print. Hur något så förfärligt hade kunnat ske i deras ishall var för dem helt oförståligt. Om det draget fullt ut hade funnits kvar hos Lakers så vill man ju knappt veta vilka rubriker de hade satt efter lördagens intermezzo.
***
Jag stödjer alltså ingen terrorism, jag ifrågasätter terroristernas kompetens.
***
Jag skrev något om att jag sällan har sett skybaren så välfylld som i lördags. Det verkar som om jag inte var helt ute och seglade för ikväll får jag höra att baren slog försälningsrekord i lördags. Det enda som skulle kunna göra baren bättre vore om de kunde öppna brandutgången, så att man kunde hänga på uteserveringen på andra sidan dörren. Men jag antar att det vore för mycket begärt.
***
Efter innebandyträningen hann jag hem för att se andra halvlek av Tottenham - Inter. Tottenhams matcher i champions league har varit fasligt underhållande så här långt den här säsongen, och så blev faktiskt också dagens. Att se Tottenhams Gareth Bale är just nu osannolikt, satan i gatan vad bra han är. Erik Niva skrev häromdagen att han är världens bästa 21-åring, ikväll är han nog världens bästa oavsett ålder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0