Dream on


  • Jag får höra att Dream On med Robyn och Christian Falk har börjat slå hemma i Sverige nu. För den med gott minne så var det länge sedan jag uppmärksammade den låten. Sjukt fräckt dessutom att det numera går välja färg på sina youtube-klipp.
  • Dagen börjar gå mot sitt slut i Korea och det är snart dags att gå och lägga sig. Jag har funderat fram och tillbaka hela dagen på om det är värt att stiga upp kl 03 inatt för att kolla på kvalmatchen. Jag har kommit fram till att det nog är värt det trots allt. Jag ställer väckarklockan på 0230 och hoppas att det finns någon online på MSN som kan hjälpa mig med att fixa fram koden för TV-sändningen.
  • På tal om tennis i Malmö... helt rätt att demonstrera mot Israel. Helt fel att nötter som nog knappt ens vet var Palestina ligger drar åt sig den stora uppmärksamheten.
  • Tisell stannar i TAIF ytterligare två säsonger. Galet bra tycker jag. Redan när Tisell kom till klubben så kändes det som om det kom ett vinddrag av positivitet genom klubben. Kontinuitet är sjukt viktigt och det är något vi har saknat tycker jag. Sen Pasi försvann så är det väl i princip bara Roger Waldemar som jag kan placera som en TAIF-tränare som har etsat sig fast i minnet. Efter honom är det många som har passerat revy utan att lämna några djupare avtryck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0