Lunedi

  • Sådär, då var ännu en dag lagd till arkivet. Det blev som sagt gräsklippning hemma hos 93-åringen i förmiddags. Han blev så nöjd med mitt arbete så han slog på stort och bjöd på lunch. Det blev ris med köttgryta och vi var båda väldigt nöjda.
  • Imorgon kväll ska jag på ishockey. J18 spelar bortamatch mot Växjö HC så då passar jag på. Finns det någon av mina läsare som har någon information om J18? Jag kikade precis igenom deras laguppställning men kände i princip inte igen ett enda namn. Vem ska jag hålla ögonen på?
  • Ikväll var det återigen innebandyträning. Spelet sitter givetvis inte ännu, framför allt inte för egen del, men det känns ändå som vi är på rätt väg. Det är förhållandevis bra tempo och vi lär oss hela tiden. Dessutom är jag väldigt nöjd att återigen sitta i ett omklädningsrum och helt enkelt snacka skit med de andra grabbarna. Det här kan bli en rolig säsong och jag ser väldigt mycket fram emot den.
  • Nu hänger tydligen vår framtid på hur barmhärtig den store Mikael Fahlander är emot oss. Suck och pust, den här historien är en soppa som jag börjar bli mer än lovligt trött på.
  • Dessutom, det räcker inte med att ni tipsar om namn på sevärda juniorspelare. Jag behöver nog veta vilket nummer de har på ryggen dessutom. Nu ska den här skitblogen för en gång skull handla om lite ishockey så hjälp mig nu. Vilka spelare ska jag hålla koll på, vad heter de och vilket nummer har de?
  • På tal om trött, nu blir det fotbollskväll men sen är det nog läggdags trots allt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ekman Larsson Jr och Larry Pilut Jr gör tydligen debut i J18 idag. Där har du något att hålla ögonen på.

2009-08-18 @ 13:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0