En rolig måndag

  • Nu är äcklet igång och äter igen. Hur många gånger äter jag egentligen på en vecka. Hur tjock är jag?
    Jag förstår att jag måste sitta och titta på fotboll en hel eftermiddag när jag stoppar i mig så mycket skit. Idag blev det pannkakor så nu är jag mätt och belåten.
  • Fördelarna med Spotify börjar växa fram alltmer. Att kunna spara sina spellistor och spela upp dem när man är bortbjuden på fest är optimalt. Speciellt för mig som har en väldigt bra musiksmak.
  • Det blir ingen J-hockey för mig ikväll. Innebandylaget har anmält sig till att inventera på Willys Teleborg så istället för att se Simon Dahl leka ishockey så får jag räkna varor i frysdiskarna. Vi får hoppas på ytterligare en seger för de grönvita i alla fall.
  • Gårdagens fotboll bjöd på både det ena och det andra. De Italienska favoriterna Roma förlorade tråkigt nog mot Juventus. Manchester City fortsatte vinna utan att imponera allt för mycket. IFK Göteborg och Elfsborg gav prov på att allsvensk fotboll faktiskt kan vara ganska underhållande. Det var ett toppmöte mellan två profilstarka topplag som kanske slutade med en något mål för stor seger för de blåvita. Kvällen avslutades med att det stora favoritprogrammet, Agenda, hade höstpremiär. För att återknyta till fotbollen så håller vi ikväll tummarna för Öster och Växjö BK.
  • Fuglesang har åkt upp i rymden igen och svensk media rapporterar gladeligen. Är jag den enda som inte förstår nyhetsvärdet i detta?
  • Sitter du och grämer dig över att du missade träningsmatchen från 2009-08-13 mellan IK Pantern och Kristianstad IK på Malmö Isstadion inför ca 230 personer? Här kan du se stora delar av matchen. Underbar service, nästan i klass med LG.

Kommentarer
Postat av: J

Angående Fuglesang kan jag bara säga att du inte är ensam , första gången han for iväg var det väl lite kul med första svensken i rymden men va fan det är ju hans jobb...

2009-08-31 @ 19:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0