Tänk efter


Dagen inleddes med en två timmars promenad i Växjös södra delar.
 Det har på sätt och vis sina fördelar med att inte ha något att göra...

  • Slutet av Hammarby - Djurgården igår blev precis så det panikartat och krampaktigt som jag hade hoppats. Det hela blev inte mindre spännande av att domaren la på 6 minuter stopptid. Det enda som fattades var ösregn och höstmörker.
  • Det börjar bli minst sagt irriterande med folk som väljer att sprida eller spä på rykten till höger och till vänster. En del personer väljer att tro på vad som passar deras förhoppningar bäst utan någon som helst källkritik. Det är väldigt lätt att gömma sig på ett forum eller bakom en blogg och hinta att man känner till något men att man inte vill, kan eller får avslöja vad det är man vet. Det finns ingen skyldighet att tala sanning på Internet, skribenter har möjligheten att skapa sin egen sanning. Internet är ett ganska farligt medium när folk väljer läsa allt som står där för sanning. Om man väljer att läsa på internet utan någon kritisk inställning så kan man snabbt komma fram till att jorden är platt, att svarta människor är en lägre stående ras, att det aldrig har funnits några koncentrationsläger eller att det är elitserieklass på KHK klacken. Problemet är bara att personer som väljer att vara selektiva i sin bedömning och inte se objektivt på vad de läser, är personer som inte heller lyssnar på logiska argument. Så det är svårt att veta vilka ord man ska använda, Holger gör ett bra försök i alla fall.
  • Jag har precis blivit introducerad för Spotify-fenomenet. Jag vet inte om jag är helt begeistrad ännu, men det verkar ganska lovande. Vi ger det ett par dagar yttligare innan jag lämnar ett fullstänigt omdöme.
  • Kommentatorsfunktionen på den här bloggen har nu blivit aningen ändrad. Tidigare har alla kommentarer godkänts automatiskt men eftersom det inte längre fungerade så måste jag nu helt enkelt välja vilka kommentarer som ska publiceras. Så om era kommentarer inte dyker upp direkt så gör de förhoppningsvis det när jag har godkänt dem.
  • På tal om ösregn, nu kom det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0