Retrovecka, div1 / 90tals-reunion

Det går ett upprop på internet. Är du bjuden så hittar du mer information här, är du inte direkt bjuden så är du det indirekt och finner nödvändig information nedanför.

En av säsongens viktigaste matcher närmar sig. Sundsvall hemma en fredag kväll tycker jag borde borga för en ordentlig samling. Det har kommit på förslag att vi den 7 januari kör en klassisk Fredagsmatch a la 90-talet / divsion 1 på läktaren. Ölosande atmosfär och ett jävla drag med andra ord.

Förr om åren hade vi en eller två fredagsmatcher per säsong och då var det alltid full satsning. Nu för tiden har vi fler fredagar och lördagar än någon kan räkna till vilket har urvattnat företeelsen en aning. Förr rullade folk ner för läktaren och ingen kom ihåg resultatet dagen efter match. I all tragik så fanns det en charm med allt det där.

4/1 2001 mötte vi Troja på bortaplan och Larry Pilut avgjorde 19.40 in i tredje perioden. Nästan på dagen 10 år senare möter vi återigen Troja borta, vilket ger än mer vibbar av det förflutna. Lägg därtill ett snöbollskrig mot Moore Support på måndag och vi har en retrovecka med trolig förlust borta mot Borås som avslutning.

Varför inte försöka åstadkomma lite av en reunion i Skybaren på fredag för alla oss som var med på div1-tiden, eller åren dessförinnan på det glada 90-talet. Och alla andra är också välkomna för den delen förstås. Om ni inte var med på den tiden så kan en fest med den gamla tidens läktarrävar vara på sin plats. Vad vore supporterskapet utan legender och legendarer...

Jag tar med mig Jät Ultraz-flaggan om ni tar med era gamla vänner och sen rullar vi ner för läktaren i gammal god stil. Givetvis hade det varit trevligt om alla levde upp till den autentiska känslan med medhavd öl i en plastkasse. Vad sägs?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0