XXI

Åtta poäng blev nio poäng som nu är elva poäng. Sundsvall har åtta matcher på sig att ta in de elva poängen. Jag tänker inte säga att något är klart, men det är klart att det krävs en oerhörd formtopp av Sundsvall för ta sig förbi oss nu. Den misstänksamme kan förstås hitta fult med möjligheter för motståndare att förlora i just matcherna mot Sundsvall. Men även om så sker så har vi tillräckligt med möjligheter att på egen hand avgöra det här, mer eller mindre oavsett hur det går i Sundsvalls matcher. Jag ser försiktigt positivt på framtiden.
***
Jag läser om rysskylan som ni har där hemma.  Kylan här i Korea brukar oftast skyllas på Sibirien, och jag vet egentligen inte vilket som är värst. Men jag vet i alla fall med all säkerhet att det inte var ett lämpligt tillfälle att dra sönder dragkedjan på min enda jacka.
***
Det är förstås tråkigt att vår Robin Jacobsson lämnar efter säsongen, men det är med värme jag läser den intervju med honom på hockeysverige.se. Det är fina ord om vår bygd och om vår förening, och varken frågor eller kommentarer är nedlåtande eller hånfulla längre.
***
Jag tog på mig en Tingsryd-tröja idag för att fira nattens poäng. Nordkoreanerna på jobbet frågade mig vad "Storebror är tillbaka" betyder, och när jag svarade att det står för Kärlek, Rättvisa och Mänskliga Rättigheter så blev de glada.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0