Vi är Tingsryd, Brigaden är vårt namn...

Det känns lite märkligt att lilla Oskarshamn skulle varit något slags spöke för oss. Men vi hade uppenbarligen inte vunnit emot dem på riktigt många matcher innan igår. Och om det nu stämmer så var det sannerligen på tiden. För mig är Oskarshamn ännu ett icke-lag med menlösa supportrar. En förening som har en hackspett som tittar ut från väggen när det blir utvisningen och ett lag där Janne Leppänen snubblar på skridskosnöret.
***
Vissa dagar så sitter verkligen allt i krysset. Gårdagen var en sådan dag. Trots snålblåst och mörker så lyckades jag hitta både motivation och glädje nog för att göra en innebandyträning som var utan dess like. Hur jag än sköt, och var jag än sköt ifrån, så satt bollarna. När jag slog till bollen på volley med ryggen mot mål, och den går stolpe stolpe in precis under ribban så vet folk inte längre vad ska säga. Superlativen är slut. Det är synd bara att de dagarna inte kommer oftare.
***
Jag såg TV3's 'Livet Blir Bättre' om och med Emma Igelström igår kväll. Hon talar ut om ätstörningar, ångest, depression och självmordsförsök. Utöver allt elände så är hon även Mörrum-supporter. Livet är sannerligen hårt mot vissa.
***
Jag har fått lite rapporter från Ellerstadscupen som gick av stapeln i söndag. Mest glädjande är att höra om hur spelarna verkligen ansträngde sig för att värna den unga generationen. Kanske är det mer sånt som behövs för att få dagens unga att intressera sig för det lokala storlaget. Stort cred till Sean, Mueller och andra som gjorde sitt till för att alla skulle trivas.
***
Det är tisdag kväll och jag har ingenting på schemat. Så nu blir det en tur till närmaste café för en pappmugg kaffe innan jag ser Lust, Caution. En film av Taiwanesiska Ang Lee, en film som jag har blivit tillsagd helt enkelt bör ingå i min repertoar. Sagt och gjort.

Kommentarer
Postat av: Hallabroan

Janne Leppänen spelade väl i Mörrum när han snubblade på skridskosnöret ?

2012-02-07 @ 14:57:22
Postat av: 1923

Jo, visst var det så. Men det känns så taskigt att hacka på Mörrum...

2012-02-07 @ 16:02:27
Postat av: g

Hahah sämsta jävla tattarbloggen någonsin. Så jävla värdelös äckliga lilla Tingsryd - hem i ettan med er !

2012-02-07 @ 16:20:02
Postat av: Anonym

http://www.ipnr.nu/spara-ip-nummer/



Undrar vilken stad signaturen "g" bor i :-)

2012-02-08 @ 04:08:02
Postat av: 1923

Från staden Alvesta tydligen.



Hur som helst, jag tycker verkligen han slog huvudet på spiken med sitt inlägg.

2012-02-08 @ 09:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0