Kom igen nu Tingsryd!

Utan att ha sett gårdagens match heller så känns det som om luften på något vis har gått ur oss. Jag skrev det igår, och skriver det idag igen. Det känns som om både vi supportrar och många spelare nu gärna hade sett att sommarlov tog sin början snart. Måltorkan fortsätter att vara påtaglig och om inte Dustin Johner leverar så verkar det inte bli några mål. Nu handlar det om att ta tre poäng till den här säsongen, eller att Sundsvall förlorar en match till. Resten känns oväsentligt. Kom igen Tingsryd, ge oss en sista kraftansträngning nu.
***
"Avslöjade sina vänsterideal, svepte vodkan och skrev på". Det handlar om Pontus Wernbloom, men rubriken som tagen ur en roman av Hemingway.
***
Det blev ingen alltså Matthew Davidson Bernadotte. Då lägger jag istället min röst på Robyn Konichiwa Bernadotte eller Marit Bergman Bernadotte. För Rojalister så kan jag förstå att det här är en rolig händelse, av rent symbolisk karaktär. Men däremot tycker jag det är oerhrt synd om den nyfödda prinsessan att föddas in i fack, som hon kommer att ha väldigt svårt att ta sig ur. Jag tycker synd om en människa som föds med ett helt lands ögon på sig och som aldrig kommer att få chansen att uppleva vad jag och du upplever. Enkom att befria barnen Bernadotte skulle vara ett starkt argument för ta bort monarkin. Jag önskar henne allt gott i livet men nog om den nya prinsessan nu, dags att återgå till Svensk vapenexport som nog annars varit dagens viktigaste nyhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0