21/2, 2012

Tisdagar är en utomordentlig TV-kväll numera. Jag har tankat hem både 'Får vi följa med' från igår och 'Dokument Utifrån' från i söndags. Nu har jag varit ute och köpt hem en chili-cheeseburgare från Retro Mama som ligger precis runt hörnet så nu ska jag bara avnjuta tisdagskvällen. Sen blir det läggdags innan midnatt och imorgon är jag en pigg och frisk människa igen. Så ska det gå till!
***
10 platser kvar på bussen till Ängelholm på lördag. Rögle borta på en lördag är säsongens bästa bortaresa, helt klart. Därför är det närapå pinsamt att den bussen inte är fylld ännu. Vad ni därhemma väntar på kan jag inte förstå. Klart ni ska åka dit, om inte annat för det trevliga bussällskapets skull.
***
Vad hände med TAIF-hymnen. Om den nu inte används, varför inte?
***
Nu skrivs det återigen mycket om AIK-målvakten Viktor Fasth och hans eventuella framtid i NHL. Få värvningar har ifrågasätts som när det blev klart att vi skulle plocka in en målvakt från Tvåstad Cobras för snart åtta år sedan. Jag minns inte vem som var sportchef då, så jag vet inte vem vi ska berömma. Men hur som haver så måste det varit ett av de största guldkornen som vi har plockat upp på många år. Bortsett från Miljonmannen då förstås.
***
Ännu en av favoriterna från Mästarnas Mästare, Emma Igelström, drar på sig tävlingsdräkten igen. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0